You are currently viewing 6 zile in China, 483 euro/p (zbor+cazare)

6 zile in China, 483 euro/p (zbor+cazare)

Vacanta de 6 zile in capitala Chinei, Beijing, doar 483 euro/pers, zbor din Bucuresti dus-intors cu escala scurta la Moscova si cazare la hotel cu rating bun. De asemenea poti vizita si Marele Zid Chinezesc, aflat la o ora distanta de capitala. Multe perioade disponibile.

Aceasta este o vacanta pe cont propriu. Toate rezervarile trebuie sa le faceti dumneavoastra. Locurile la aceste preturi sunt limitate si se pot epuiza rapid. Mai multe detalii gasiti mai jos.

REZERVA ZBOR     REZERVA CAZARE OPT. 1    REZERVA CAZARE OPT. 2

BUC BEIJCAZARE BEIJUNG 1CAZARE BEIJING 2

DETALII:

ALTE PERIOADE DISPONIBILE:

Cateva informatii utile:

  1. Cel mai bun mijloc de transport in Beijing este metroul, aici gasiti program si tarife.
  2. Site oficial si ghid turistic: http://www.ebeijing.gov.cn/
  3. Autobuz din Beijing pana la Marele Zid Chinezesc.
  4. Principalele atractii: Palatul Imperial, Orasul pierdut, Marele Zid Chinezesc, Piata Tiananmen, Parcul Beihai, Templul Paradisului, Palatul de vara, Stadionul National din Beijing, Templul Lama (Yonghe), Muzeul Capital din Beijing, Vechiul observatoriu din Beijing, Templul Fayuan, Parcul Coal Hill (Jingshan), Templul Confucius, Gradina Zoologica din Beijing, Vechiul Palat de vara, 798 Art Zone, Muzeul National al Chinei din Beijing.

________________________________________________

Daca ti-a placut articolul te poti abona la blogul meu si like pagina de facebook Travel Mood Daily pentru a fi la curent cu ofertele postate.

Ne puteti gasi si pe Instagram.

Leave a Reply