You are currently viewing O femeie a nascut in timpul unui zbor Emirates pe ruta Dubai – Lagos (Nigeria)
Emirates celebrates the arrival of its inaugural flight from Dubai International Airport (DXB) to Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL), marking the launch of their eleventh U.S. gateway on Thursday, Dec. 15, 2016, in Fort Lauderdale, Fla. (Jesus Aranguren/AP Images for Emirates Airline)

O femeie a nascut in timpul unui zbor Emirates pe ruta Dubai – Lagos (Nigeria)

O aeronava Emirates Boeing 777 a fost fortata sa se intoarca in Dubai, de unde a plecat spre Lagos, Nigeria, deoarece o pasagera a nascut in timpul zborului.

Din cand in cand, un copil este nascut in timpul unui zbor comercial, fiind o intamplare destul de rara. Ultima nastere la bordul unui avion a fost in februarie, cand un copil s-a nascut in timpul unui zbor Qatar Airways.

ZBORUL EK783

Inainte de zborul de astazi, EK783 era un zbor zilnic Emirates Boeing 777 pe ruta Dubai-Lagos, capitala Nigeriei. Ultimul zbor operat a fost pe 22 martie 2020, acum mai mult de o luna. Dar, astazi a fost un zbor de repatriere a unor cetateni nigerieni.

EK783 a plecat din Dubai la ora 10:55, ora locala, in aceasta dimineata. Totusi, a fost inapoi pe pista dupa doar 33 de minute, la ora 11:28. La scurt timp dupa decolare, o pasagera a intrat in travaliu. Publicatia nigeriana Vanguard relateaza ca femeia a nascut un baiat, se afla in stare buna si sunt internati intr-un spital din Dubai.

Avionul in cauza a ramas la Dubai si a fost inlocuit, tot cu o aeronava de tip Boeing 777. Zborul decolar la ora 15:09 spre Lagos, cu ceva mai mult de 4 ore intarziere. Acesta a ajuns la destinatie la 19:29, ora locala, dupa 7 ore si 20 de minute de la plecare.

Ce se intampla cand un copil se naste in timpul unui zbor?

The Points Guy, relateaza ca de cele mai multe ori, daca un copil este nascut in timpul unui zbor, acesta va primi cetatenia parintilor. Dar, sunte cateva exceptii, cum ar fi sa se nasca in spatiul aerian american.

“Copiii nascut din parinti straini in Dubai, nu au aceleasi drepturi ca si cetatenii locali si automat li se atribui cetatenia parintilo.” JUST LANDED

In unele cazuri, copiii nascuti la bordul unui avion primesc bilete gratis, chiar pe viata, sau pana implinesc 18 ani. Dar, totusi companii nu injucareaza nasterile in timpul zborurilor.

sursa articol: Simple Flying


Pentru o vizualizare mai buna a ofertelor apasati “View desktop version”

Daca ti-a placut articolul te poti abona la site-ul meu si like pagina de facebook Travel Mood Zburatorul pentru a fi la curent cu articolele postate.

Ne puteti gasi si pe Instagram sau Twitter  

Leave a Reply