You are currently viewing Ryanair reia zborurile de la 1 iulie. Masti obligatorii, fara plata cash si fara coada la toaleta

Ryanair reia zborurile de la 1 iulie. Masti obligatorii, fara plata cash si fara coada la toaleta

Astazi, Ryanair a anuntat redeschiderea operatiunilor de zbor pe 1 iulie 2020. Pana acum, transportatorul irlandez a operat doar cateva zboruri din Dublin si Londra, dar nu si spre Romania. Din 1 iulie, Ryanair va reincepe zborurile spre 90% din destinatiile deservite inainte de epidemie, dar la frecvente mult reduse – compania a anuntat ca va opera doar 40% din zborurile obisnuite. Compania low-cost a anuntat acum doua saptamani concedierea a peste 3000 de angajati, reprezentand 15% din tot personalul ceea ce se va reflecta in numarul de zboruri operate. Din Romania, se pare ca nu au anulat decat Kavala si Tel Aviv, in rest vor fi operate toate destinatile, dar cu un numar limitat de zboruri.

Evident, Ryanair a anuntat noi reguli la bord

  • Toti pasagerii sunt obligati sa poarte masti de protectie, de altfel si echipajul (care in plus, va purta si manusi). Pasagerii sunt responsabili sa-si aduca masti de acasa sau sa le cumpere din aeroport (acolo unde sunt disponibile)
  • Boarding pass-ul va fi acceptat doar cel de pe telefon (iti trebuie aplicatia)
  • Foloseste birourile automate pentru bagaj de cala (acolo unde sunt disponibile)
  • Plata pentru vanzarile la bord se va efectua OBLIGATORIU cu cardul (nu se mai accepta cash) si se vor vinde doar produse pre-impachetate (deci, ma astept sa nu mai fie ceai si cafea, poate doar doze)
  • Este interzisa coada pentru folosirea WC-urilor, dar la cerere acestea pot fi folosite (probabil va trebui sa contactati stewarzii)

Vezi video in care iti sunt explcate noile masuri Ryanair:

Leave a Reply