You are currently viewing Hotel Sheraton Grand Samsun 5*,Turcia, situat pe plaja, 27 euro/pers/noapte

Hotel Sheraton Grand Samsun 5*,Turcia, situat pe plaja, 27 euro/pers/noapte

Hotel Sheraton Grand Samsun 5*, este in orasul Samsun, Turcia pe malul Marii Negre. Are un pret excelent pentru o noapte de cazare in luna august, 55 euro camera dubla.

Aici poti rezerva o camera.

ituat convenabil în Samsun, pe malul mării, hotelul Sheraton Grand Samsun oferă camere moderne, cu vedere uimitoare la mare. Proprietatea are o grădină şi o terasă. Conexiunea WiFi este disponibilă gratuit în toate zonele.

Cu decor modern şi elegant, toate camerele sunt prevăzute cu fierbător electric, TV cu ecran plat cu canale prin satelit, aer condiţionat şi minibar. Baia privată are uscător de păr, halate de baie şi articole de toaletă gratuite. Fiecare cameră este amenajată cu perne speciale Sheraton Sweet Sleeper.

Hotelul Sheraton Grand Samsun oferă o recepţie deschisă nonstop, cu room service. La un cost suplimentar sunt disponibile servicii de spălătorie, curăţătorie chimică şi călcătorie. Există şi locuri de parcare gratuite.

Oaspeţii îşi pot începe ziua cu micul dejun bogat servit la restaurantul hotelului, Feast. Există un restaurant à la carte, unde puteţi degusta arome rafinate pentru prânz şi cină. Barul proprietăţii este ideal pentru a savura diverse băuturi.

Portul de agrement cu iahturi din Samsun este la câţiva paşi. Aeroportul oraşului Samsun se află la aproximativ 26,5 km.

Leave a Reply