You are currently viewing Bali va deschide granitele pentru cetatenii indonezieni din 9 iulie, iar din septembrie pentru turistii internationali

Bali va deschide granitele pentru cetatenii indonezieni din 9 iulie, iar din septembrie pentru turistii internationali

Bali planifica oficia redeschiderea granitelor pentru turistii internationali incepand cu luna septembrie, potrivit mass-mediei locale.

Guvernatorul din Bali, Wayan Koster, a declarat că turismul intern va fi reluat pe 9 iulie 2020 și va continua până în august. În cazul în care la acel moment, transmisia locală a virusului Covid-19 este scăzută, Bali va redeschide frontierele si pentru turistii straini.

“Încă o dată subliniez, acesta este doar un plan, nu un program care va fi cu siguranță pus în aplicare”, a explicat guvernatorul.

“Dacă acest lucru se va intampla sau nu va depinde foarte mult de situația și dinamica dezvoltării virusului Covid-19 în teren, în special de transmisie locala.” a adaugat Koster

Aceasta este prima dată cand guvernatorul Bali a dat o estimare cu privire la momentul în care turismul internațional ar putea fi reluat pe insula zeilor.

Economia din Bali s-a prăbușit atunci când pandemia a început, până la 80% din PIB-ul insulei bazându-se pe turism.

Bali va deschide, prima dată turismul intern incepand cu 9 iulie.

Atracțiile turistice populare, inclusiv faimoasa Pădure a Maimuțelor din Ubud, se vor redeschide în aceeași zi.

Dacă insula ține sub control pandemia Covid-19, se vor redeschide granițele si pentru turiștii străini.

Leave a Reply