You are currently viewing Din noiembrie Wizz Air introduce cursa noua din Romania spre Gran Canaria. Zboruri de la 99 euro/pers.

Din noiembrie Wizz Air introduce cursa noua din Romania spre Gran Canaria. Zboruri de la 99 euro/pers.

Din noiembrie anul acesta, Wizz Air introduce o cursa noua directa spre Gran Canaria (insulele Canare), cu plecare din Bucuresti. Durata zborului este de aproximativ 6h, iar pretul biletelor incepe de la 99 euro/pers dus-intors (tarif valabil la momentul scrierii articolului).

Mai jos in articol, gasesti o serie zboruri disponibile pe site-ul oficial Wizz Air, cat si variante de cazare in hotel de 3* cu piscina si mic dejun inclus.

Alte perioade disponibile: un zbor pe saptamana (sambata).

Gran Canaria este o insulă din arhipelagul Insulelor Canare” (din Oceanul Atlantic) care ține de Spania. Are o suprafață de 1.560,1 km², fiind ca mărime a treia insulă din arhipelag (după Tenerife și Fuertevenura). Constituie o comunitate autonomă a Spaniei. Are o formă aproape circulară cu diametrul de circa 50 km. Lungimea totală a plajelor este de circa 136 km.

Luată după populație (2009: 838.397 locuitori), insula este în arhipelag pe locul 2 după Tenerife. Capitala insulei este orașul Las Palmas de Gran Canaria. Las Palmas este centrul turismului canarian, un oraș cosmopolit și unul dintre cele mai mari porturi ale Spaniei. Orașul a fost fondat în anul 1478 de către Juan Rejon. Fostul sediu al guvernului insular, Casa de Colon, se află în Vegueta, cel mai vechi cartier din Las Palmas. Stilul arhitectural al orașului: cu străduțe întortochiate, cu balcoane sculptate în lemn, cu palate în stil renascentist sau baroc, încântă ochii vizitatorilor.

De pe conul vulcanic Montana de Aruca pot fi observate numeroase plantații de bananieri de pe insulă.


Daca ti-a placut articolul te poti abona la blogul meu si like pagina de facebook Travel Mood Zburatorul pentru a fi la curent cu ofertele postate.

Ne puteti gasi si pe Instagram sau Twitter           

Leave a Reply