You are currently viewing Cazare All Inclusive in Lanzarote (insulele Canare), 255 lire/pers pentru 7 nopti.

Cazare All Inclusive in Lanzarote (insulele Canare), 255 lire/pers pentru 7 nopti.

Super oferta in Lanzorote, Insulele Canare din Oceanul Atlantic. 7 nopti de cazare cu all inclusive la hotel Rio Playa Blanca te va costa doar 255 de lire sterline de persoana.

Vezi oferta aici.

Insula Lanzarote face parte din arhipelagul Insulelor Canare din Oceanul Atlantic, alaturi de Tenerife, Gran Canaria, Fuerteventura, La Palma si Gomera. Politic apartin de Spania.

Cateva optiuni de zboruri cu plecare din Romania.

Acest hotel oferă vederi minunate la mare – veți putea chiar să vedeți insulele Lobos și Fuerteventura.

Acest loc a prins o locație de top și se află chiar lângă mare, la doar 10 minute de mers pe jos de o plajă cu nisip auriu, Playa Flamingo. În plus, la 15 minute de mers pe jos se află principala stradă a orașului, unde veți găsi o mulțime de baruri și restaurante.

Hotelul este alcătuit din o mulțime de bungalouri mici, albe ca creta – acestea sunt împrăștiate în jurul terenului, împreună cu o mulțime de palmieri.

Acest hotel este un Holiday Village Lanzarote între lunile mai și octombrie, când există o mulțime de activități pentru copii. Iar între noiembrie și aprilie se numește Rio Playa Blanca – ritmul devine puțin mai lent în aceste luni, ceea ce îl face o alegere excelentă pentru cupluri.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply