You are currently viewing Hotel cu piscina și view spre Copacabana din Rio de Janeiro, 30€/noapte/pers.

Hotel cu piscina și view spre Copacabana din Rio de Janeiro, 30€/noapte/pers.

Hotel B&b Hotels Rio Copacabana Posto 5 cu piscina și view spre celebra plaja Copacabana din Rio de Janeiro, de la 60€/noapte camera dubla.

Vezi aici detalii și disponibilități.

Câteva cuvinte despre orașul Rio de Janeiro:

Rio de Janeiro (în portugheză însemnând „râu de ianuarie”) este numele unui stat și al unui oraș din sud-estul Braziliei. Adesea, în mod colocvial, i se mai spune și Rio. Orașul este faimos pentru plajele sale Copacabana și Ipanema, cu hoteluri așezate de-a lungul lor, pentru imensa statuie a lui Isus Cristos Mântuitorul („Cristo Redentor”) de pe muntele Corcovado și pentru carnavalul său anual.Populația orașului este de aproximativ 6.150.000 locuitori (2004), ocupând o suprafață de 1.256 km². Zona metropolitană cuprinde o populație de 10-13 milioane de locuitori.Orașul este împărțit adesea între centrul său istoric (Centro), Zona de Sud cu atracțiile ei turistice (plajele sale sunt cunoscute pretutindeni), Zona de Nord, dezvoltată industrială, Zona de Vest și regiunea nouă Barra da Tijuca.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply