You are currently viewing Vacanta in Tanger, Maroc, 179 euro/pers (zbor + cazare 7 nopti)

Vacanta in Tanger, Maroc, 179 euro/pers (zbor + cazare 7 nopti)

Preturi foarte bune oferite de Ryanair pentru zborurile directe pe ruta Roma – Tanger, de la 18 euro/pers dus-intors. Astfel iti poti organiza o vacanta cu zi marocan pentru doar 179 euro de persoana, zborul + cazarea la un hotel superb cu piscina si multe facilitati. Ai toate detaliile in articol.

Toate rezervarile trebuie sa le faceti utilizand link-urile (click pe poze sau cuvintele albastre) puse la dispozitie de echipa noastra.

DETALII:

ALTE PERIOADE DISPONIBILE:

Cateva cuvinte despre orasul Tanger:

Odata o destinatie stralucitoare pentru aerul sau literar si artistic din perioada anilor 1960, Tanger prezinta inca o tenta evocatoare a acestui trecut rafinat, desi nu mai este de mult cautat de autori si pictori celebri. Cu toate acestea, Tanger este un oras marocan fascinant, care merita vizitat. Ofera inca multe din lucrurile pe care turistii le iubesc, si anume: un sentiment de mister exotic, istorie interesanta, privelisti frumoase, plaje nealterate. Tanger este un amestec imbietor dintre mai multe tipuri de culturi, specifice zonelor precum Africa de Nord, Spania, Portugalia si Franta. Se afla in nordul Marocului si a fost sub control international comun pana in 1956.

Tanger este separat de Spania de numai 20 km cat are Stramtoarea Gibraltar, fiind, prin urmare, destul de accesibil. Feriboturile frecvente fac trecerea rapida dintre Europa si Africa in fiecare zi, iar multe nave de croaziera care navigheaza intre Marea Mediterana si Oceanul Atlantic fac adesea escala in Tanger.

Zona Medina este punctul de interes major si locul perfect de unde sa iti incepi vizita, incercand sa prinzi o parte din atmosfera incarcata a orasului. Stradutele serpuitoare sunt principala atractie turistica a orasului.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply