You are currently viewing Vacanta de vara in Polignano a Mare, 277 euro/pers (zbor+cazare 7 nopti)
Polignano a Mare, Italy - October 1st, 2018: Scenic view of Lama Monachile Cala Porto beach in Polignano a Mare, province Bari, region Puglia, Sauthern Italy

Vacanta de vara in Polignano a Mare, 277 euro/pers (zbor+cazare 7 nopti)

Vacanta de vara in Polignano a Mare, rgiunea Puglia din Italia. Aici poti vizita de asemenea Bari, Alberobello sau Ostuni. Pentru zbor direct dus-intors si cazare 7 nopti cu piscina platesti 277 euro/persoana. Zboruri disponibile din Cluj si Bucuresti, detalii mai jos in articol.

Ai avut un zbor intarzit sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primesti o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.

REZERVA ZBOR REZERVA CAZARE

DETALII:

ALTE PERIOADE DISPONIBILE DIN CLUJ:

PERIOADE DISPONIBILE DIN BUCURESTI:

Vezi cele mai bune oferte de croaziere cu plecare din Europa. Detalii aici

Încearcă experiența cumpărăturilor in regim Duty Free, online fără sa fii in aeroport => vezi detalii.

Incearca noul program AirHelp+, primesti banii inapoi daca apar probleme cu zborul tau. Pentru 19.99 euro/an (1.66 euro/luna) ai cereri de despagubiri de pana la 600 euro, rambursarea de pana la 6000 euro a cheltuielilor si alte beneficii. Citeste mai multe detalii aici.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply