You are currently viewing Locație de vis in Sardinia, doar 25 euro/pers/noapte cu piscina și rating foarte bun.

Locație de vis in Sardinia, doar 25 euro/pers/noapte cu piscina și rating foarte bun.

Locație de vis in Sardinia la un super preț: 25 euro/persoana/noapte cu piscina și rating foarte bun. Vezi detalii mai jos, in articol.

Ai avut un zbor intarziat sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelpte poate ajuta sa primesti o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.

VEZI LOCAȚIA.

Residenza Pierre et Vacances Badus oferă apartamente cu unități de cazare în clădiri mici cu 2 etaje, situate în jurul unei piscine în aer liber, deschisă zilnic până la ora 20:30. Proprietatea se află în satul Badesi, între Castelsardo și Santa Teresa di Gallura. Parcarea și conexiunea WiFi sunt gratuite, iar proprietatea are și un restaurant.

Apartamentele sunt situate fie la parter, fie la primul etaj și toate au o intrare independentă.

Residenza Pierre et Vacances Badus pune la dispoziție o parcare gratuită, un loc de joacă pentru copii, un teren de bowling și un grătar comun în zona de picnic.

Există o spălătorie care funcționează cu monede.

REZERVA ACUM CU ANULARE GRATUITĂ.

Vezi aici zboruri ieftine spre Sardinia, 68 euro/persoana dus-întors.

Ai auzit de Salt Bank? Este o entitatea nou creată ca urmare a achiziţionării Idea Bank de către Banca Transilvania. Te poti inscrie si acum si devii automat membru fondator si vei avea multe beneficii, printre care – Card Mastercard Platinum gratuit (ai acces non-stop in Lounge-ul aeroportului Otopeni), Asigurare de călătorie gratuită, pentru user și familie, Puncte de fondator: Câștigă puncte care se pot transforma în acțiuni ale băncii, oferindu-ți șansa de a deveni co-proprietar! Va puteti inscrie aicifolosind codul meu 7FKVEM si primiti automat 5 puncte gratis.

Încearcă experiența cumpărăturilor in regim Duty Free, online fără sa fii in aeroport => vezi detalii.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply