You are currently viewing City break in Venetia, 127 euro/pers (include zborul și cazarea 3 nopti in hotel de 3* cu mic dejun)

City break in Venetia, 127 euro/pers (include zborul și cazarea 3 nopti in hotel de 3* cu mic dejun)

City break in Venetia la un preț foarte bun: 127 euro/persoana pentru zbor direct dus-întors și cazare 3 nopți in hotel de 3* cu mic dejun inclus. Plecări disponibile din București și Cluj.

Ai avut un zbor intarziat sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primesti o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.

REZERVA ZBOR / REZERVA CAZARE

DETALII:

ALTE PERIOADE DISPONIBILE DIN BUCUREȘTI:

PERIOADE DISPONIBILE DIN CLUJ:

Ai auzit de Salt Bank? Este o entitatea nou creată ca urmare a achiziţionării Idea Bank de către Banca Transilvania. Te poti inscrie si acum si devii automat membru fondator si vei avea multe beneficii, printre care – Card Mastercard Platinum gratuit (ai acces non-stop in Lounge-ul aeroportului Otopeni), Asigurare de călătorie gratuită, pentru user și familie, Puncte de fondator: Câștigă puncte care se pot transforma în acțiuni ale băncii, oferindu-ți șansa de a deveni co-proprietar! Va puteti inscrie aici folosind codul meu 7FKVEM si primiti automat 5 puncte gratis.

Încearcă experiența cumpărăturilor in regim Duty Free, online fără sa fii in aeroport => vezi detalii.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply