You are currently viewing Hotel foarte bine cotat cu piscina in Zakinthos, 21 euro/pers/noapte cu mic dejun inclus.

Hotel foarte bine cotat cu piscina in Zakinthos, 21 euro/pers/noapte cu mic dejun inclus.

Hotel foarte bine cotat cu piscina in Zakinthos la un super preț: 21 euro/persoana/noapte cu mic dejun inclus.

Ai avut un zbor intarziat sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelpte poate ajuta sa primesti o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.

VEZI LOCAȚIA.

Hotel Tassia for families & couples oferă cazare în sistem self-catering, cu balcon cu vedere la grădină. Toate unitățile de la Hotel Tassia for families & couples includ o chicinetă cu frigider, fierbător electric și aragaz.

Unele tipuri de unități de cazare au dormitoare separate. Oaspeții pot urmări canale TV prin satelit la bar. De asemenea, oaspeții au la dispoziție mese de biliard și de ping-pong. Lângă piscină sunt organizate seri grecești cu muzică și dans. La 500 de metri se găsesc magazine și baruri.

Centrul orașului Laganas se află la 1,5 km. Aeroportul Internațional Zakynthos este la 4 km, iar orașul Zakynthos se află la 7 km. Oaspeții beneficiază de parcare privată gratuită.

REZERVA AICI CU ANULARE GRATUITĂ.

Ai auzit de Salt Bank? Este o entitatea nou creată ca urmare a achiziţionării Idea Bank de către Banca Transilvania. Te poti inscrie si acum si devii automat membru fondator si vei avea multe beneficii, printre care – Card Mastercard Platinum gratuit (ai acces non-stop in Lounge-ul aeroportului Otopeni), Asigurare de călătorie gratuită, pentru user și familie, Puncte de fondator: Câștigă puncte care se pot transforma în acțiuni ale băncii, oferindu-ți șansa de a deveni co-proprietar! Va puteti inscrie aicifolosind codul meu 7FKVEM si primiti automat 5 puncte gratis.

Încearcă experiența cumpărăturilor in regim Duty Free, online fără sa fii in aeroport => vezi detalii.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply