You are currently viewing Cat costa o noapte de cazare intr-un iglu de sticla transparenta in Laponia?

Cat costa o noapte de cazare intr-un iglu de sticla transparenta in Laponia?

Kakslauttanen Arctic Resort – Igloos and Chalets, asa se numeste celebrul resort din Laponia Finlandeza. Proprietatea este situata in zona Saariselkä Fell din Laponia Finlandeză si  oferă igluuri de gheaţă şi chalet-uri tradiţionale din lemn şi are cea mai mare saună cu fum din lume. Conexiunea WiFi şi parcarea sunt disponibile gratuit.

Igluurile din sticlă termoizolantă includ un dormitor cu acoperiş din sticlă şi paturi de lux. Unele igluuri au baie cu saună, iar altele beneficiază de acces la duşuri comune.

Pretul pentru o noapte de cazare la sfarsitul lunii noiembrie este de 10029 euro/iglu. Iglu are 57 m², 2 paturi de o persoana, 1 pat dublu mare si 2 paturi suprapuse. Capacitate maxima: 6 persoane

Kakslauttanen Arctic Resort oferă 2 restaurante à la carte, care servesc preparate lapone, printre care carne de ren şi somon la grătar. Sauna cu fum a hotelului are propriul său restaurant, Savusauna.

Sunt disponibile 6 saune, fiecare având o cameră de relaxare cu şemineu. În apropiere puteţi găsi o copcă, ideală pentru răcorire.

Proprietatea poate organiza safariuri cu husky şi reni, precum şi plimbări cu snowmobilul. De asemenea, oaspeţii pot închiria schiuri pentru schi fond, beţe pentru nordic walking şi rachete de zăpadă.

Parcul Naţional Urho Kekkonen se află la 5 km de Kakslauttanen Arctic Resort – Igloos and Chalets.

 

Leave a Reply