You are currently viewing Bulgaria da drumul la vacante și ar putea reduce prețurile. Vezi cum poți ajunge la bulgari.

Bulgaria da drumul la vacante și ar putea reduce prețurile. Vezi cum poți ajunge la bulgari.

Bulgaria spera sa poată primi turiști începând cu data de 1 Iulie. Mulți dintre hotelierii bulgari spun ca prețurile care vor fi practicate anul acesta vor fi mai mici decât cele de anul trecut.

De săptămâna viitoare, bulgarii vor avea sa călătorească scop turistic, in țara. De miercuri se vor deschide hotelurile mici și pensiunile. In prima faza ar putea fi primiți turiști din statele vecine și doar dacă in statul respectiv pandemia a fost ținuta sub control.

Pentru a-i convinge sa își facă vacanța in țara, oficialii de la Sofia vor sa le ofere bulgarilor vouchere pe care sa le poată folosi pana la finalul anului 2021.

In ceea ce privește turiștii străini, sunt discutate mai multe variante, printre care, cea in care sa fie primiți turiști din statele vecine și doar dacă țara respectiva a reușit sa țină sub control pandemia.

In Bulgaria au fost confirmate aproape 1900 de cazuri de coronavirus, iar 84 de oameni au decedat. Bulgaria a fost una dintre primele tari din Europa care au impus restricții asupra circulației persoanelor, pentru a reduce riscul propagării noului coronavirus.

Leave a Reply