You are currently viewing Vacanta in Lima (Peru), 495 euro/pers (zbor+cazare 7 nopti hotel 3* cu mic dejun)

Vacanta in Lima (Peru), 495 euro/pers (zbor+cazare 7 nopti hotel 3* cu mic dejun)

Lima, Peru nu este o destinatie obisnuita pentru romani, dar se poate sa gasim preturi foarte bune pentru o saptamana pe taramul fostului Imperiu Incas. Ai zbor dus-intors din Bucuresti si cazare in hotel de 3* cu mic dejun inclus pentru 495 euro/pers.

Aceasta este o vacanta pe cont propriu. Toate rezervarile trebuie sa le faceti dumneavoastra. Locurile sunt limitate si se pot epuiza rapid. Folositi butoanele albastre pentru a rezerva.

DETALII:

Conditii de intrare in Peru si detalii privind viza gasesti aici.

Cateva informatii despre Lima, capitala statului Peru:

Lima este capitala și cel mai mare oraș al Republicii Peru, fiind de asemenea capitala Provinciei Lima. Este centrul comercial, industrial, financiar și cultural al țării. Orașul este localizat în văile dintre râurile Chillon, Rimac, Lurin. Se află pe coasta de vest a țării, în apropiere de portul Callao la Oceanul Pacific. Populația totală era în 2017 de 8.574.974 locuitori, din care aproape o treime locuiesc în așezări de colibe, la periferie.

Lima a fost fondată de Francisco Pizarro la 18 ianuarie 1535, devenind una dintre bazele puterii spaniole din Peru. Clădiri notabile includ Catedrala Cuzco (secolul XVI) și Universitatea Națională San Marcos (1551). Lima este cunoscută și ca Orașul Regilor. Pentru mai mult de trei secole, Lima a fost unul dintre cele mai importante și influente orașe ale Americii de Sud. În mai mult de patru secole de la fondarea sa ca oraș spaniol, Lima s-a afirmat ca expresie a moștenirii metise.

În Lima s-a dezvoltat de asemenea o industrie importantă: principalele manufacturi sunt de vehicule cu motor, textilehârtievopsea și produse alimentare.


Pentru o vizualizare mai buna a ofertelor apasati “View desktop version”

Daca ti-a placut articolul te poti abona la blogul meu si like pagina de facebook Travel Mood Zburatorul pentru a fi la curent cu ofertele postate.

Leave a Reply