You are currently viewing Vacanta in Ibiza, 218 euro/pers (zbor+cazare 6 nopti)

Vacanta in Ibiza, 218 euro/pers (zbor+cazare 6 nopti)

Astazi vrem sa te trimitem in Ibiza pe bani putini, astfel am gasit pentru tine o oferta super, doar 218 euro de pers te costa 6 nopti in Ibiza (cazare si avion dus-intors). Cazarea este un complex de apartamente cu acces la o piscina in aer liber, iar zborul este din Bucuresti cu escala de 2 ore in Madrid (dus) si 7 ore in Milano Bergamo (intors). Gasesti toate linkurile necesare mai jos, in articol.

Aceasta este o vacanta pe cont propriu. Toate rezervarile trebuie sa le faceti dumneavoastra. Locurile sunt limitate si se pot epuiza rapid. Folositi butoanele albastre pentru a rezerva.

DETALII:

Alte perioade disponibile din Bucuresti:

Cateva date despre Ibiza:

biza, sora mai mică a insulei Mallorca, numită după arhitectura sa şi „Insula Albă”, este a treia insulă ca mărime din arhipeleagul Balearelor; împreună cu vecina sa mai mică Formentera alcătuieşte grupa Insulelor Pitiuse sau „Insulele pinilor”. Este o insula mica: 45 km lungime si 25 km latime.

Reputatia sa privind viata de noapte agitata este perfect justificata. Orasul Ibiza are cea mai mare concentratie de cluburi si discoteci decat oricare alt oras din Europa.

Cu toate acestea, insula nu si-a pierdut complet caracterul traditional. Nordul insulei este acoperit de livezi de maslini, smochini si migdali, coline inverzite, iar zona de coasta este presarata cu golfuri stancoase.


Pentru o vizualizare mai buna a ofertelor apasati “View desktop version”

Daca ti-a placut articolul te poti abona la blogul meu si like pagina de facebook Travel Mood Zburatorul pentru a fi la curent cu ofertele postate.

Leave a Reply