You are currently viewing Un cap de șarpe a fost găsit in mâncarea servita pe un zbor din Europa.

Un cap de șarpe a fost găsit in mâncarea servita pe un zbor din Europa.

Dând un nou sens șerpilor în avion, un însoțitor de bord al companiei SunExpress a observat un cap de șarpe tăiat în masa de la bord.

Presupusul incident ar fi avut loc joia trecută, în timpul unui zbor de la Ankara la Düsseldorf.

Fotografii ale mesei de la bord și ale obiectului incriminat au fost împărtășite pe o înregistrare video care a fost preluată de site-ul turc de știri Gazete Duvar.

SunExpress, care a fost înființată în 1989 și este deținută în comun de Turkish Airlines și Lufthansa, a emis o declarație, spunând: “Este prioritatea noastră principală ca serviciile pe care le oferim oaspeților noștri la bordul aeronavelor noastre să fie de cea mai înaltă calitate și ca atât oaspeții, cât și angajații noștri să aibă o experiență de zbor confortabilă și sigură.

“Acuzațiile și acțiunile din presă cu privire la serviciile de alimentație la bordul aeronavelor sunt absolut inacceptabile și a fost inițiată o investigație detaliată pe această temă.

“Până la încheierea procesului de cercetare în cauză, au fost luate imediat toate măsurile și acțiunile preventive, inclusiv oprirea furnizării produsului în cauză.”

Potrivit rapoartelor, Sancak Inflight Services este compania de catering pe care SunExpress o folosește în Ankara.

Compania susține că felurile de mâncare sunt gătite la 280 de grade Celsius (~536 de grade Fahrenheit) și că capul de șarpe nu ar fi putut proveni din bucătăria sa.

Într-o declarație, compania de catering a spus: “SunExpress Airlines este un client valoros în țara noastră și o companie aeriană populară în Europa, care a decis recent să își extindă în continuare flota și rețeaua de rute. Aceștia au anunțat din nou o licitație pentru servicii de catering la bord. Nu am folosit niciunul dintre obiectele străine care se presupune că se aflau în mâncare la gătit (datorită condițiilor tehnice și termice utilizate în instalațiile de catering la bord).”

Vezi video: https://twitter.com/aviationbrk/status/1550839133404385281?s=21

Leave a Reply