You are currently viewing Vezi cum poți face cumpărături Duty Free online de la tine de acasă.

Vezi cum poți face cumpărături Duty Free online de la tine de acasă.

Vrei sa iti cumperi produse de calitate la pret de duty free din orice aeroport? Nimic mai simplu, cei de la BestValue iti ofera aceasta oportunitate, pentru a replica cât mai fidel experienta Duty Free și în online, magazinul funcționează destul de simplu: poti cumpăra produsele după iti faci un cont nou de utilizator și îl verifici pe site-ul BestValue.

In perioada 2-6 septembrie desfasuram una din cele mai importante campanii de teasing pentru WonderWishlist. In aceasta perioada invitam toti userii sa isi adauge in WonderWishlist produsele preferate pentru a se bucura pe 7 Septembrie de reduceri surpriza. *Campania Wonder Wishlist cu discount variabil va avea loc in data de 7 septembrie 2022 si se aplica doar la produsele din Wishlist semnalizate corespunzator si care indeplinesc conditia sa fi fost adaugate in Wishlist pana la ora 00:00, inainte de ziua inceperii campaniei. Campania este valabila in limita stocului disponibil, exclusiv online, in data de 07.09.2022, si nu se aplica la produsele cu livrare in aeroport. Discountul nu se cumuleaza cu alte promotii active in site si nici cu vouchere. Produsele adaugate in Wishlist ulterior datei de 6 septembrie, ora 23:59, nu vor intra in promotie. In sectiunea banners gasiti materialele aferente campaniei de teasing.

După acest process, poti comanda online de câte ori vrei până la data decolării.
BestValue dorește să răsfețe clienții, să îi inspire și să îi recompenseze prin produse la preț de Duty Free, cu ultimele noutăți în materie de Beauty, Fashion și Lifestyle.

Săptămânal în platforma o sa gasești:
-> promoții și oferte numai bune de promovat;
-> materiale dedicate pentru fiecare campanie importantă;
-> feed de produse actualizat zilnic.

Intra si tu pe site-ul celor de la BestValue.

Dacă ai nevoie de o asigurare medicală de călătorie o poți lua de aici, simplu și online fără bătăi de cap => click aici.

Leave a Reply