You are currently viewing Hotel cu piscina si md inclus in Maldive, 42 euro/noapte camera dubla.

Hotel cu piscina si md inclus in Maldive, 42 euro/noapte camera dubla.

O vacanta in Maldive nu trebuie sa fie neaparat una foarte scumpa, astfel incepand din luna octombrie a acestui an Wizz Air introduce o cursa direct din Abu Dhabi spre Maldive, preturi incepand de la 150 euro/pers dus intors. Din Romania gasim zboruri direct din Cluj sau Bucuresti spre Abu Dhabi cu preturi incepand de la 90 euro/pers dus-intors.

Un hotel foarte bun in Maldive, Kanni Village & Spa cu piscina si mic dejun inclus ne va costa 297 euro/camera dubla pentru 7 nopti de cazare.

Vezi detalii si disponibilitatea hotelului.

Hotelul Kanni Village & Spa este situat pe atolul Maafushi din arhipelagul Maldive. La cererea clientului hotelul iti poate pune la dispozitie transfer aeroport-cazare-aeroport si este la 150 m departe de plaja. De asemenea hotelul pune la dispozitia clientilor motociclete gratuite.

Restaurantul hotelului are vedere panoramica la ocean si serveste preparate culinare occidentale si locale, specifice insulelor Maldive.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply