You are currently viewing Hotel de 3* cu piscina si mic dejun inclus in Oludeniz, 12 euro/pers/noapte.
Oludeniz Beach Fethiye, Turkey

Hotel de 3* cu piscina si mic dejun inclus in Oludeniz, 12 euro/pers/noapte.

Inceput de octombrie in Oludeniz, Turcia la un pret excelent. Doar 24 euro/noapte camera dubla Mese Hotel & Apartments cu mic dejun inclus in hotel de 3* cu piscina si rating foate bun. Vezi toate detaliile in articol.

Vezi perioade disponibile si detalii aici.

Oludeniz este o statiune situata in provincia Mugla de pe coasta de sud-vest a Turciei, marginita intr-o parte de Marea Egee si de cealalta parte de Muntii Babadag, la 14 km de Fethiye.

Oludeniz Beach este una dintre cele mai faimoase si mai fotografiate plaje din zona Mediterana. Faimoasa Laguna Albastra pare a fi rupta dintr-un vis, ce a devenit realitate doar pentru a incanta sufletele calatorilor. Fiind declarata rezervatie naturala, constructiile sunt interzise in aceasta zona. Apele turcoaz, nisipul fin si peisajul extraordinar i-au adus plajei Oludeniz o clasare printre primele 5 plaje din lume.

Statiunea Oludeniz estefaimoasa si pentru practicarea parapantismului si motodeltaplanorismului, sporturi care permit admirarea peisajului superb. Ceva mai departe de plaja Oludeniz se afla o alta plaja – Kidrak, asezata intre zone impadurite, perfecta pentru un picnic.

Ai avut un zbor intarzit sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primeste o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply