You are currently viewing Vacanta in Fez, Maroc, 171 euro/pers (zbor+cazare 6 nopti in Riad cu md)

Vacanta in Fez, Maroc, 171 euro/pers (zbor+cazare 6 nopti in Riad cu md)

Descopera Fez, unul dintre cele mai vechi orase din Maroc. Pentru 171 euro/persoana ai zbor dus-intors din Bucuresti si cazare 6 nopti in Riad traditional cu mic dejun inclus. Vezi oferta mai jos, in articol.

REZERVA ZBOR REZERVA CAZARE

DETALII:

Capitala intelectuala, capitala manufacturiera, fost oras imperial al Marocului, perla a lumii arabe, Fez (Fes) este locul in care simturile sunt tratate regeste. Fez este constituit din trei parti distincte: Fez el Bali (orasul medieval construit in secolul al XIII-lea), Fez Jdid (orasul nou construit in 1912) si La Ville Nouvelle (cartierul francez, cel mai nou cartier al orasului). Medina, Fez el Bali, cea mai mare dintre cele doua medina, este impresionanta prin splendoarea si rafinamentul cladirilor sale si se pare ca este cea mai mare zona urbana pietonala din lume; in prezent este inclusa in lista Patrimoniului UNESCO.

Ai avut un zbor intarzit sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primeste o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply