You are currently viewing Vacanta in Orlando, Florida, 418 lire/pers (zbor+cazare 7 nopti)

Vacanta in Orlando, Florida, 418 lire/pers (zbor+cazare 7 nopti)

Super oferta de la TUi UK, vacanta de o saptamana in Orlando, Florida cu doar 418 lire/persoana. Zbor direct dus-intors din Birmingham, UK si cazare 7 nopti. Pretul intreg este de 493 lire/pers, dar inainte de check-out vei introduce codul CNTSWDWH2 pentru o reducere de 75 lire/pers.

Vezi aici oferta.

Ai nevoie de viza pentru Statele Unite? Vezi aici cum o poti obtine garantat si foarte usor.

Vezi alte opțiuni de cazare in Orlando.

Rosen Inn Lake Buena Vista se află la mică distanță de Walt Disney World și de Universal Orlando Resort – există un autobuz de transfer gratuit către ambele stațiuni. De asemenea, are o piscină excelentă și locuri de luat masa.

Rosen Inn Lake Buena Vista oferă acces ușor la parcurile tematice de renume mondial din Orlando. Se află la cinci minute de mers cu mașina de Walt Disney World și pune la dispoziție un serviciu de autobuz de transfer gratuit acolo și la SeaWorld și Universal Orlando® Resort. Dacă doriți să ieșiți în oraș seara, Disney Springs se află la 10 minute de mers cu mașina.

Camerele au mici dotări care facilitează pregătirea pentru o zi în parcuri. Frigiderele, cuptoarele cu microunde și aparatele de cafea sunt standard. În plus, acestea au și televizoare cu ecran plat.

Două restaurante și un magazin alcătuiesc facilitățile acestui hotel. Proprietatea este situată lângă un lac, așa că are un aer retras, fiind în același timp foarte aproape de toate parcurile.

Ai avut un zbor intarzit sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primeste o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply