You are currently viewing Vacante cu Zburatorul ep. 2 – Marrakesh. Impresii, ponturi, costuri.

Vacante cu Zburatorul ep. 2 – Marrakesh. Impresii, ponturi, costuri.

Orașul Marrakesh este cel mai vizitat oraș din toată Africa. Noi l-am vizitat in Februarie 2019 și am fost plăcuți surprinși de atmosfera orașului in general, dar desigur ca au fost și câteva lucruri negative despre oraș.

Sa vorbim despre zboruri. Evident, nu avem zbor direct din România spre Marrakesh, așa ca am fost nevoiți sa luam un zbor cu escala. Unde a fost escala? Clar, Milano Bergamo. Noi am plecat din Timișoara cu un zbor Wizz Air, iar din Milano Bergamo spre Marrakesh cu un zbor Ryanair. Prețul zborului dus-întors a fost de 70€ de persoana si l-am achiziționat de pe kiwi.com

Am decis sa ne cazam într-un Riad (hotel tradițional marocan), de altfel va recomandam și vouă sa alegeți un Riad in detrimentul unui hotel obișnuit dacă ajungeți in Maroc. Cel mai bun preț îl găsiți aici HotelsCombined.com (site-ul compara prețurile pe toate platformele de rezervări existente).

Vezi mai multe opțiuni de cazare in Marrakesh.

Ce ne-a plăcut cel mai mult? Grădinile Majorelle.

  • Biletul costa 120 dirhami (11€) și il puteți achiziționa aici.
  • Program vizitare: 08:00 – 18:30

Alte locuri vizitate: Bahia Palace, Piața Djemma el-Fna, Medina, Souk.

Puncte negative: Principalul punct negativ, cel puțin pentru noi a fost mizeria extraordinara prezenta peste tot in oraș.

Va lăsam câteva poze făcute de noi, iar dacă aveți orice întrebare va răspundem cu drag.

Ai avut un zbor intarzit sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primeste o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply