You are currently viewing Cazare de 4* in Ushuaia, Patagonia Argentiniana (capatul lumii) .

Cazare de 4* in Ushuaia, Patagonia Argentiniana (capatul lumii) .

Daca ajungeti la capatul lumii, am fost curiosi sa vedem care ar fi cea mai buna optiune de cazare, iar preturile nu sunt deloc mici. Cel mai scump hotel din Ushuia, Patagonia argentiniana este Wyndham Garden Ushuaia Hotel del Glacier. Pentru 7 nopți de cazare la sfârșit de Octombrie plătești 1231€/camera dubla, adică 87.9€/pers/noapte.

Vezi aici hotelul și alte detalii.

Puerto Williams a preluat titlul deţinut până acum de Ushuaia, localitatea argentiniană aflată în apropiere, şi a mutat capătul lumii de cealaltă parte a canalului Beagle, în Ţara de Foc.

Fostul cătun se află la mai puţin de 50 de km de Ushuaia (Argentina), fostul deţinător al titlului, unde totul se învârtea în jurul acestei titulaturi. Aici exista un tren spre capătul lumii și o bienală de artă la capătul lumii. Mai mult, oraşul avea ca motto “Ushuaia, fin del mundo, principio de todo” (Ushuaia, capătul lumii, începutul a tot). În ultimii 50 de ani, populaţia oraşului argentinian a crescut de la 5.000, la 60.000.

Vezi și alte opțiuni de cazare din Ushuaia.

Ai avut un zbor intarzit sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primeste o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply