You are currently viewing Emirates a introdus teste rapide pentru Covid-19 inainte de fiecare zbor
Emirates celebrates the arrival of its inaugural flight from Dubai International Airport (DXB) to Fort Lauderdale-Hollywood International Airport (FLL), marking the launch of their eleventh U.S. gateway on Thursday, Dec. 15, 2016, in Fort Lauderdale, Fla. (Jesus Aranguren/AP Images for Emirates Airline)

Emirates a introdus teste rapide pentru Covid-19 inainte de fiecare zbor

Miercuri, 15 aprilie 2020, aeroportul international din Dubai, compania aeriana Emirates a testat toti pasagerii unui zbor spre Tunisia pentru Covid-19, fiind prima compania aeriana care a facut acest lucru. Testul in sine, consta in prelevarea de sange din deget (asemanator testului pentru nivelul glicemiei), iar rezultatul a fost procesat in maxim 10 minute. Emirates planuieste sa extinda testele pentru zboruri catre toate tarile care impun testarea pasagerilor.

sursa: emirates.com

Adel Al Redha, ofiterul pentru operatiuni Emirates a declarat urmatoarele: “In acest moment lucram la un plan pentru a extinde capabilitatea de testare rapida a pasagerilor pentru a avea confirmarea pe loc.”

Compania a adaptat deja sistemele de check-in si imbarcare cu bariere de protectie pentru a indeplini cerintele de distantare sociala. De asemenea, toti pasagerii sunt obligati sa poarte masti de protectie in aeroport si la imbarcare, ei avand voie sa ia in cabina doar bagaje de mana mici, genti de laptop sau lucruri pentru bebelusi.

Emirates a suspendat anterior toate zborurile din cauza pandemiei de coronavirus, dar recent a reluat cateva curse spre SUA, Marea Britanie, Germania, Tunisia, Taiwan si Afganistam pentru a permite repatrierea cetatetenilor catre tarile lor.

Sursa: https://www.emirates.com


Daca ti-a placut articolul te poti abona la blogul meu si like pagina de facebook Travel Mood Zburatorul pentru a fi la curent cu ofertele postate.

Ne puteti gasi si pe Instagram sau Twitter 

This Post Has One Comment

Leave a Reply