You are currently viewing Ai nevoie de un VPN atunci cand calatoresti? Am gasit solutia perfecta cu trial gratuit.

Ai nevoie de un VPN atunci cand calatoresti? Am gasit solutia perfecta cu trial gratuit.

Atunci cand calatorim cu toti dorim sa ne conectam la o retea de internet stabila si sigura. Pentru asta trebuie sa avem acces la un VPN (virtual private network – retea privata virtuala).

Poti incerca gratuit timp de 7 zile HotBot VPN, iar daca o sa fi multumit de serviciile oferite poti achizitiona un plan lunar sau anual. Vezi detalii aici.

Ce este un VPN?

Probabil că ai auzit despre VPN însă sunt șanse să nu folosești acest tip de serviciu. Noi credem că ar trebui să începi să folosești un VPN și asta cât mai repede. La prima vedere s-ar putea să nu vezi adevărata valoare a unor astfel de servicii însă, în timp, vei descoperi că VPN-urile sunt la fel de importante precum conexiunea la internet.

Un VPN sau o rețea virtuală privată este o conexiune securizată criptată la o altă rețea decât cea în care te afli, de obicei, prin intermediul internetului. Asta înseamnă că un VPN extinde o rețea privată în cadrul unei rețele publice (în cazul nostru, internetul), ceea ce permite utilizatorilor să trimită și să primească date confidențiale ca și cum calculatoarele lor ar fi conectate direct la aceeași rețea privată, chiar dacă, din punct de vedere fizic, nu sunt în aceeași rețea.

Cum te conectezi la un VPN?

Există mai multe moduri prin care poți să te conectezi la un VPN, însă ideea principală din spatele oricărui VPN este legată de faptul că trebuie să îți certifici identitatea. Cel mai simplu mod de a stabili această conexiune securizată este prin conectarea directă la serverul VPN cu ajutorul unui nume de utilizator și al unei parole.


Ai avut un zbor intarzit sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primesti o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.

Vezi cele mai bune oferte de croaziere cu plecare din Europa. Detalii aici

Încearcă experiența cumpărăturilor in regim Duty Free, online fără sa fii in aeroport => vezi detalii.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply