You are currently viewing Ce sa faci in Algarve, Portugalia. Plaje, opțiuni de cazare, informații utile.

Ce sa faci in Algarve, Portugalia. Plaje, opțiuni de cazare, informații utile.

Ce sa faci in Algarve, Portugalia. Plaje, optiuni de cazare, informatii utile. Vezi câteva atracții turistice populare de vizitat în Algarve, Portugalia:

1. Plaja Praia da Rocha – Bucurați-vă de frumoasa plajă de nisip, de mare și de faleza de coastă.

  1. Parcul Natural Ria Formosa – Explorați frumusețea naturală a peisajului mlăștinos, precum și flora și fauna diverse. Rezerva aici un tur al parcului Natural.
  2. Lagos – Plimbați-vă prin fermecătorul oraș și explorați orașul vechi istoric și coasta uimitoare. Rezerva un tur ghidat in kayak
  3. Cape Saint Vincent – Asistați la un apus de soare spectaculos din cel mai sud-vestic punct al Europei. Rezerva un tur de 8 ore in St. Vincent si Sagres.
  4. Zoomarine Algarve – Vizitați parcul acvatic și bucurați-vă de spectacolele cu delfini, lei de mare și foci. Cumpara ai un bilet de intrare la Zoomarine Algarve.
  5. Albufeira – Faceți o plimbare prin orașul plin de viață și experimentați viața de noapte.
  6. Tavira – Vizitați orașul pitoresc care prezintă o arhitectură istorică, precum și poduri și grădini frumoase.
  7. Sagres – Explorați stâncile dramatice din Sagres și vizitați fortăreața.
  8. Peștera Benagil – Faceți un tur cu barca și descoperiți complexul impresionant al peșterii. Rezerva aici un tur al pesterii.
  9. Vilamoura – Bucurați-vă de portul de agrement, restaurantele și terenurile de golf din acest oraș-stațiune de lux.

Vezi mai jos, câteva opțiuni populare de cazare în Algarve, Portugalia:

1. Vila Vita Parc: acesta este un resort de lux cu vedere către Oceanul Atlantic, situat în apropiere de Porches. Oferă camere și suite spațioase, un centru spa și o varietate de activități. Vezi aici alte detalii si preturi.

2. Bela Vista Hotel & Spa: un hotel istoric situat pe plaja Praia da Rocha, oferind camere elegante, un centru spa și o piscină infinită cu vedere către Marea Atlantică. Vezi aici alte detalii si preturi.

3. Tivoli Carvoeiro Algarve Resort: un hotel de lux situat pe coasta Spectaculoasă, oferind camere spațioase cu balcon și vedere la mare, un centru spa și diverse activități de agrement. Vezi aici alte detalii si preturi.

4. Pine Cliffs Resort: un complex turistic de lux situat pe plaja Falésia, oferind apartamente și vile elegante, un centru spa, teren de golf și o varietate de restaurante și baruri. Vezi aici alte detalii si preturi.

5. Hotel Vila Galé Albacora: un hotel de lux situat în Parque Natural da Ria Formosa, cu camere confortabile, o piscină mare și un centru de wellness. Vezi aici alte detalii si preturi.

Daca vreti sa alegeti alte optiuni de cazare, aici gasesti o multime de variante.

Algarve, regiunea de sud a Portugaliei, este renumită pentru plajele sale frumoase și clima sa plăcută. Iată câteva plaje pe care le poți vizita:

1. Praia da Rocha: această plajă populară are o lungime de aproximativ 1 km și este cunoscută pentru stâncile sale dramatice și nisipul fin.

2. Praia do Vau: o plajă pitorească cu nisip fin și apă cristalină, la care poți ajunge printr-un scurt traseu pe jos de la Praia da Rocha.

3. Praia da Marinha: o plajă cu o priveliște incredibilă și peisaje dramatice, protejată de stânci înalte și numită adesea cea mai frumoasă plajă din Portugalia.

4. Praia do Camilo: o plajă ascunsă, flancată de stânci abrupte printr-un traseu de scări, care oferă o priveliște incantatoare în jos.

5. Praia de Albufeira: o plajă populară, situată într-o zonă vibrantă cu multe restaurante și magazine, unde poți face și activitati de sporturi acvatice.

Vezi aici zboruri dus-intors din Romania spre Algarve, Portugalia.

Ai avut un zbor intarzit sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primesti o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.

Vezi cele mai bune oferte de croaziere cu plecare din Europa. Detalii aici

Încearcă experiența cumpărăturilor in regim Duty Free, online fără sa fii in aeroport => vezi detalii.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

This Post Has One Comment

Leave a Reply