You are currently viewing AirAsia anunta reluarea operatiunilor in mai multe tari

AirAsia anunta reluarea operatiunilor in mai multe tari

Semne de revenire. Cel mai mare operator low-cost din Asia a anuntat ca isi va relua o serie de zboruri domestice programate, incepand cu 29 aprilie.

Compania asiatica va relua o serie de zboruri domestice din Malaysia in 29 aprilie. Dupa Malaysia, compania doreste sa-si reia operatiunile si in Thailanda (1 mai), Filipine (1 mai), India (4 mai) si Indonezia (7 mai).

“Suntem foarte fericiti ca vom zbura din nou si vom putea multumi clientii nostri, deocamdata doar domestici si speram ca in viitorul apropiat sa fim nou la 100%. Am revizuit toata politica noastra cu privire la protectia clientilor nostri impotriva Covid-19, atat in zona de check-in si imbarcare cat si in avion pe durata zborului. Lucram impreuna cu autoritatile din aeroporturi pentru asigurarea tuturor masurilor de protectie, pentru o calatorie sigura si placuta.” a declarat Presedintele AirAsia Group, Bo Lingam

Compania sfatuieste pasagerii sa urmeze toate masurile de protectie impuse de autoritati, precum purtarea mastii de protectie, distantarea sociala si igiena personala. Compania adauga, toate aeronavele sunt echipate corespunzator cu filtre HEPA (High Efficiency Particulate Air) si ca toate aeronavele vor fi dezinfectate dupa fiecare zbor efectuat.


Pentru o vizualizare mai buna a ofertelor apasati “View desktop version”

Daca ti-a placut articolul te poti abona la blogul meu si like pagina de facebook Travel Mood Zburatorul pentru a fi la curent cu ofertele postate.

Ne puteti gasi si pe Instagram sau Twitter  

Leave a Reply