You are currently viewing Apartament cu piscina in Croația la 2 min de plaja, 26 euro/persoana/noapte.

Apartament cu piscina in Croația la 2 min de plaja, 26 euro/persoana/noapte.

Apartament cu piscina privata in Croația, situat la 2 minute de plaja intr-o zona superba la un super preț: 26 euro/persoana/noapte.

Ai avut un zbor intarziat sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelpte poate ajuta sa primesti o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.

VEZI LOCAȚIA.

Apartmani Srzic se află în Makarska și oferă unități de cazare cu terasă sau balcon, WiFi gratuit și televizor cu ecran plat, precum și o piscină în aer liber sezonieră și o grădină. Se oferă la locație parcare privată.

Printre punctele de atracție populare situate în apropiere de acest apartament se numără Plaja din Makarska, Plaja Sf. Petru și Plaja Ratac. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Brac, situat la 33 km de Apartmani Srzic.

REZERVA AICI CU ANULARE GRATUITĂ.

Vezi aici zboruri ieftine spre Croația, 40 euro/pers dus-întors.

Ai auzit de Salt Bank? Este o entitatea nou creată ca urmare a achiziţionării Idea Bank de către Banca Transilvania. Te poti inscrie si acum si devii automat membru fondator si vei avea multe beneficii, printre care – Card Mastercard Platinum gratuit (ai acces non-stop in Lounge-ul aeroportului Otopeni), Asigurare de călătorie gratuită, pentru user și familie, Puncte de fondator: Câștigă puncte care se pot transforma în acțiuni ale băncii, oferindu-ți șansa de a deveni co-proprietar! Va puteti inscrie aicifolosind codul meu 7FKVEM si primiti automat 5 puncte gratis.

Încearcă experiența cumpărăturilor in regim Duty Free, online fără sa fii in aeroport => vezi detalii.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply