You are currently viewing Cazare in Croația pe insula Brac, (Zlatni Rat), 21 euro/persoana/noapte

Cazare in Croația pe insula Brac, (Zlatni Rat), 21 euro/persoana/noapte

Cazare in Croația pe insula Brac, unde se afla celebra plaja Zlatni Rat. Prețul apartamentul in sezon este de doar 21 euro/persoana/noapte. Accesul pe insula se face cu ferry din orasele Split sau Makarska.

Ai avut un zbor intarziat sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primesti o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.

VEZI LOCAȚIA.

Awesome Apartment In Splitska With 1 Bedrooms And Wifi se găsește în Splitska, la 4 minute de mers pe jos de Plaja Uvala Splitska, și oferă WiFi gratuit, o terasă și parcare privată gratuită.

Acest apartament de 3 stele are vedere la mare și se află la mai puțin de 1 km de Plaja Zastup. Acest apartament cu aer condiționat are 1 dormitor, un living, o bucătărie complet utilată, cu frigider și cafetieră, precum și 1 baie cu duș.

Oaspeții au la dispoziție un televizor. Acest apartament se află la 1,9 km de Plaja Prvija și la 4,2 km de Olive Oil Museum Brac.

Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Brac, situat la 28 km de Awesome Apartment In Splitska With 1 Bedrooms And Wifi.

REZERVA AICI CU ANULARE GRATUITĂ.

Ai auzit de Salt Bank? Este o entitatea nou creată ca urmare a achiziţionării Idea Bank de către Banca Transilvania. Te poti inscrie si acum si devii automat membru fondator si vei avea multe beneficii, printre care – Card Mastercard Platinum gratuit (ai acces non-stop in Lounge-ul aeroportului Otopeni), Asigurare de călătorie gratuită, pentru user și familie, Puncte de fondator: Câștigă puncte care se pot transforma în acțiuni ale băncii, oferindu-ți șansa de a deveni co-proprietar! Va puteti inscrie aici folosind codul meu 7FKVEM si primiti automat 5 puncte gratis.

Încearcă experiența cumpărăturilor in regim Duty Free, online fără sa fii in aeroport => vezi detalii.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply