You are currently viewing Hotel cu piscina și mic dejun la un preț decent in Mamaia, 31 euro/pers/noapte.

Hotel cu piscina și mic dejun la un preț decent in Mamaia, 31 euro/pers/noapte.

Hotel cu piscina și mic dejun inclus la un preț decent in Mamaia, 31 euro/persoana/noapte in sezon. Vezi detalii mai jos, in articol.

Ai avut un zbor intarziat sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelpte poate ajuta sa primesti o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.

VEZI LOCAȚIA

Hotel Dedal se află în Mamaia Nord – Năvodari și include o piscină în aer liber sezonieră, o grădină, un lounge comun și o terasă.

Acest hotel de 3 stele oferă un bar, precum și camere cu aer condiționat și WiFi gratuit, care beneficiază toate de o baie proprie. Proprietatea este fără alergeni în întreaga incintă și se află la 8 minute de mers pe jos de Plaja Mamaia.

Fiecare cameră oferă dulap pentru haine și televizor cu ecran plat, iar anumite camere de la acest hotel au și balcon. Hotel Dedal oferă un mic dejun tip bufet sau continental.

La Hotel Dedal veți găsi un restaurant care servește preparate din bucătăria internaţională. Personalul de la recepție, vorbitor de engleză britanică și română, vă stă la dispoziție la orice oră din zi.

Acest hotel se află la 8,5 km de Lacul Siutghiol și la 14 km de City Park Mall & Cora Hypermarket. Cel mai apropiat aeroport este Aeroportul Internaţional Mihail Kogălniceanu, situat la 16 km de Hotel Dedal.

REZERVA AICI CU ANULARE GRATUITĂ.

Ai auzit de Salt Bank? Este o entitatea nou creată ca urmare a achiziţionării Idea Bank de către Banca Transilvania. Te poti inscrie si acum si devii automat membru fondator si vei avea multe beneficii, printre care – Card Mastercard Platinum gratuit (ai acces non-stop in Lounge-ul aeroportului Otopeni), Asigurare de călătorie gratuită, pentru user și familie, Puncte de fondator: Câștigă puncte care se pot transforma în acțiuni ale băncii, oferindu-ți șansa de a deveni co-proprietar! Va puteti inscrie aicifolosind codul meu 7FKVEM si primiti automat 5 puncte gratis.

Încearcă experiența cumpărăturilor in regim Duty Free, online fără sa fii in aeroport => vezi detalii.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

Leave a Reply