You are currently viewing Ryanair spera sa-si reia operatiunile in iunie si promite tarife extrem de mici

Ryanair spera sa-si reia operatiunile in iunie si promite tarife extrem de mici

Cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa se pregateste pentru un razboi al preturilor mici si extrem de mici pentru a-si grabi revenirea pe piata. Compania irlandeza spera sa-si reia incet operatiunile de indata ce restrictiile impuse pentru prevenirea raspandirii virusului Covid-19 vor fi ridicate.

Ryanair se asteapta ca majoritatea companiilor aeriene europene sa-si reia incet operatiunile in luna iunie a anului curent. Michael O’Leary, CEO companiei irlandeze, a declarat pentru Reuters ca revenirea pietei europene de calatorii se va baza pe mari reduceri last-minute in lunile de vara a.c

” Oameni din toata Europa sunt blocati in apartamentele lor. Toti vor dori sa mearga intr-un concediu inainte sa inceapa copii noul an scolar, in conditiile in care aceste concedii vor putea fi efectuate in siguranta.” a spus Michael O’Leary

Ryanair este de acord cu masurile anti-coronavirus, cum ar fi purtarea de masti de protectie si verificarea temperaturii pasagerilor si membrilor echipajelor. In acelasi timp, compania este impotriva reducerii capacitatii aeronavelor cu o treime. Recent, propuneri au fost facute pentru a reduce numarul de locuri disponibile intr-o aeronava pentru a mari distanta dintre pasageri.

Curand, “operatiunile vor reveni la normal, dar la preturi mult mai mici”, – se asteapta Michael O’Leary.

” Chiar daca vor fi tarife de 9.99 euro, 4.99, 1.99 sau 99 de centi pe loc, nu o sa ne pese – principala noastra grija in viitorul apropiat nu este profitul, ci piltotii si echipajele de bord si aeronavele sa fie din nou in aer.” acelasi Ryanair CEO, Michael O’Leary

      PLANURI PENTRU 2021

Michael O’Leary se asteapta ca anul viitor sa fie unul de succes pentru compania condusa de el. Chiar daca tarifele biletelor de avion vor fi mai scazute ca de obicei, tarifele mici al combustibililor si taxele de aeroport scazute, vor compensa pierderile rezultate din tarifele reduce ale biletelor de avion. CEO de asemenea a adaugat ca, vara 2021 va fi deosebit de interesanta, datorita faptului ca multi turisti au fost nevoiti sa-si anuleze concediile planificate pentru vara anului 2020 si vor fi nevoiti sa iti rezerve pentru vara anului viitor.

FLOTA

Ryanair de asemenea, doreste sa isi mareasca flota de aeronave existenta. Compania low-cost are in plan sa mai cumpere aeronave Boening 737 MAX si chiar doreste sa mareasca comanda deja existenta. Cererea de noi aeronave, fiind in acest moment destul de redusa, se asteapta ca preturile sa fie si ele mai scazute.

“Nu cred ca exista multe companii aeriene care doresc sa achizitioneze aeronave noi in aceasta perioada, iar preturile in urmatoarele 12 luni vor fi foarte atractive.”

Seful companiei irlandeze se asteapta ca Boening sa-si reia productia de 737 MAX in a doua parte a anului 2020. Primele 135 de aeronave vor fi receptionate la sfarsitului anului 2020 sau inceput de 2021.


Daca ti-a placut articolul te poti abona la blogul meu si like pagina de facebook Travel Mood Zburatorul pentru a fi la curent cu ofertele postate.

Ne puteti gasi si pe Instagram sau Twitter  

Leave a Reply