You are currently viewing Spania va accepta turisti straini incepand cu 1 iulie

Spania va accepta turisti straini incepand cu 1 iulie

În timpul unui discurs televizat adresat națiunii ieri, prim-ministrul spaniol Pedro Sánchez a declarat telespectatorilor că Spania va fi deschisă turiștilor internaționali de la 1 iulie. În discursul său, politicianul în vârstă de 48 de ani a declarat că sectorul turistic ar trebui să înceapă să se pregătească pentru un aflux de vizitatori.

Pe măsură ce virusul COVID-19 a pus stăpânire, Spania a impus unele dintre cele mai stricte măsuri de izolare din Europa pentru a ajuta la stoparea răspândirii bolii.

Spania va ieși din izlare în etape

Pentru a ieși din izolare, Spania a pus în aplicare un plan în patru etape menit să deschidă afacerile si să readucă oamenii la muncă treptat. În timpul relaxării, toate regiunile vor fi verificate pentru a vedea dacă îndeplinesc criteriile pentru a trece la faza următoare. În prima fază, oamenii au putut să se întâlnească cu familia și prietenii, iar barurilor li s-a permis să-și redeschidă terasele în aer liber. Madrid și Barcelona au rămas în izolare deoarece nu au reusit sa stapneasca raspandirea virusului.

“Partea cea mai grea s-a terminat; Vedem lumina de la capătul tunelului. Acum epicentrul s-a mutat în alte părți ale planetei, de exemplu, pe continentul american. Răspunsul poporului spaniol a fost formidabil. Toată lumea și-a îndeplinit misiunea și s-au unit pentru a face față epidemiei.”

“Prima realizare: să aplatizez curba”, a continuat el. A doua realizare: când cei care și-au revenit depășesc noile infecții. A treia realizare va fi de a reduce răspândirea virusului cât mai mult posibil. Ieri rata de reproducere a fost de 0,20. Astăzi putem spune că am realizat acest lucru nu prin noroc, ci prin determinare. Am luat calea corectă. Spaniolii au forțat virusul să se retragă.”

Leave a Reply