You are currently viewing Ryanair renunta la taxele de modificare a zborurilor din lunile iulie si august.

Ryanair renunta la taxele de modificare a zborurilor din lunile iulie si august.

Vesti bune de la Ryanair, daca vei rezerva un zbor pentru luna iulie sau august, iti vei putea modifica zborul gratis, fara nici o alta taxa.

Ryanair revine incet, incet pe cerul Europei – compania aeriană doreste sa ajunga la  aproape 1000 de zboruri pe zi de la începutul lunii iulie. Pe de altă parte, imaginea transportatorului a suferit foarte mult din cauza problemelor pe care pasagerii le-au avut și pe care le au în continuare cu rambursările pentru zborurile anulate.

În această situație, decizia de a renunța la comisioanele de modificare a zborurilor este una corecta din cauza situației epidemiologice actuale. De fapt, există mai multe țări europene cu interdicții selective sau generale privind zborurile internaționale.

Din 10 iunie, clienții care își rezervă călătoriile în iulie si august își vor putea muta zborurile cu taxă de schimbare zero pentru a călători până la 31 decembrie 2020.

Compania aeriană a anunțat, de asemenea, că renunțarea la taxele de rezervare se aplică doar până în prezent. Destinația selectată inițial nu poate fi modificată, iar o călătorie trebuie finalizată până la sfârșitul anului 2020.

Leave a Reply