You are currently viewing Potrivit Reuters, Thailanda va deschide baruri, iar unii turisti straini vor avea acces.

Potrivit Reuters, Thailanda va deschide baruri, iar unii turisti straini vor avea acces.

Potrivit publicatiei internationale Reuters, Thailanda va permite barurilor si pub-urilor sa fie redeschise incepand cu 1 iulie 2020 si va permite accesul unor turisti straini, dupa 5 saptamana in care nu s-au inregistrat nici un focar de Covid-19.

Pub-urile, barurile sau salile de karaoke vor putea ramane deschise pana la miezul noptii, atat timp cat acestea respecta masurile de igiena si distantare sociala, 2 m distante intre mese.

“Consumul de alcool ar putea dauna disciplinei si respectarii normelor de igiena, astfel va fi atent monitorizat”. a declarat Taweesin Wisanuyothin – membru al Guvernului de la Bangkok.

Strainii cu permise de munca, residenta sau familie in Thailanda vor putea intra in tara, cu conditia izolarii pentru o perioda de 14 zile.

Taweesin a adaugat de asemenea ca, strainii care vor sa intre in Thailanda pentru tratamente medicale, cum ar fi chirurgie plastica sau de fertilitate, o vor putea face fara probleme.

Oamenii de afaceri din Japonia, Coreea de Sud, Singapore, China si Hong Kong vor putea intra in tara fara masura izolarii pentru 14 zile, daca daca prezinta un test cu rezultat negativ la Covid-19.

Zborurile internationale sunt suspendat inca din Aprilie si nu sunt semne ca aceste masuri de interdictie vor fi ridicat in viitorul apropiat.

 

Leave a Reply