You are currently viewing Obiective turistice in Colmar, Alsacia. Ce sa vizitezi, opțiuni de cazare, informații utile.

Obiective turistice in Colmar, Alsacia. Ce sa vizitezi, opțiuni de cazare, informații utile.

Obiective turistice in Colmar, Alsacia. Ce sa vizitezi, optiuni de cazare si alte informatii utile. Colmar, Franța este un oraș încântător, plin de istorie și cu o arhitectură impresionantă. Iată câteva obiective turistice pe care le puteți vizita:

1. Cartierul Petit Venice (Mica Veneție) – este o zonă pitorească din Colmar, cu case colorate care se înalță de-a lungul unui canal, așa cum se întâmplă în orașul italian Veneția. Este potrivit pentru o plimbare romantică. Rezerva un tur de 2 ore cu Segway.

2. Catedrala Saint Martin – este un edificiu gotic impresionant, cu vitralii frumoase și o arhitectură incredibilă. Catedrala datează din secolul al XIII-lea și merită cu siguranță să fie vizitată. Rezerva un tur privat al orasului.

3. Muzeul Unterlinden – Acest muzeu este gazduit de un fosta mănăstire dominicană din secolul al XIII-lea și găzduiește o colecție impresionantă de artă. Printre cele mai importante lucrări se numară un altar sculptat de artistul german Niclaus de Haguenau și picturile lui Martin Schongauer.

4. Casa lui Bartholdi – Acest muzeu este dedicat sculptorului francez Frederic Auguste Bartholdi, cel care a creat Statuia Libertății din New York. Casa lui Bartholdi este o casă tradițională cu balcon și datează din secolul al XVI-lea, fiind acum un muzeu care expune operele și obiectele personale ale artistului.

5. Marché Couvert – este un târg acoperit care găzduiește o varietate de standuri cu produse alimentare locale. Este un loc excelent pentru a încerca specialitățile culinare din Alsacia.

Cel mai apropiat aeroport international de Colmar, este Basel EurAirport. Gasesti aici multe variante de zboruri directe din Romania spre Basel.

Iată câteva opțiuni de cazare în Colmar, Franța:

1. Le Rapp Hotel: Hotel elegant situat la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orașului. Dispune de camere spațioase și confortabile, cu toate facilitățile necesare, inclusiv aer condiționat și WiFi gratuit. Vezi detalii si preturi.

2. Hotel Saint-Martin Colmar: Un hotel boutique cu mult farmec și personalitate, situat într-o clădire istorică, datată in secolul al XV-lea. Camerele sunt decorate elegant și oferă toate facilitățile moderne, inclusiv WiFi gratuit.Vezi detalii si preturi.

3. Hotel Le Marechal: O cazare de tip butic, situată într-o clădire istorică superbă, datată in secolul al XVI-lea. Camerele elegante și spațioase sunt decorate cu mult gust și oferă toate facilitățile moderne, inclusiv WiFi gratuit.Vezi detalii si preturi.

4. Hotel Quatorze: Un hotel boutique modern și elegant, situat la doar câțiva pași de centrul orașului. Camerele moderne decorate cu mult stil oferă aer condiționat și WiFi gratuit.Vezi detalii si preturi.

5. Hotel Turenne: Un hotel de tip boutique situat în centrul orașului Colmar, aproape de toate atracțiile principale. Camerele sunt elegante și oferă WiFi gratuit.Vezi detalii si preturi.

Daca nu iti place aceste optiuni de cazare, vezi aici si alte optiuni.

Ai avut un zbor intarzit sau anulat in ultimii 3 ani? AirHelp te poate ajuta sa primesti o compensatie de pana la 600 euro. Vezi aici gratuit daca te incadrezi.

Vezi cele mai bune oferte de croaziere cu plecare din Europa. Detalii aici

Încearcă experiența cumpărăturilor in regim Duty Free, online fără sa fii in aeroport => vezi detalii.


Daca vreti sa fiti la curent cu toate postarile noastre ne puteti da un like pe pagina Zburatorul sau va puteti abona la site-ul nostru.

This Post Has One Comment

Leave a Reply